5 MEDALJA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU HRVATSKE

U subotu i nedjelju održano je Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore. Turnir je održan u Splitu gdje je u 2 dana nastupilo oko 400 natjecatelja iz 50 klubova. Pod vodstvom trenera Gorana Cvitaka i Luke Vlašića 10 boraca iz tkd kluba Prane osvojilo je 5 odličja. 
Na Kadetskom Prvenstvu osvojene su 3 medalje. Leona Grubiša je sa tri pobjede osvojila titulu kadetske viceprvakinje Hrvatske, te su Oscar Kovačić i Ivan Latković osvojili brončane medalje. Ovom medaljom Ivan Latković skupio je najviše bodova na 3 kriterijska kadetska turnira te zauzeo prvo mjesto na kriterijskoj ljestvici u svojoj kategoriji i izborio nastup na predstojećem kadetskom prvenstvu Europe.
Za kadete nastupili su još Ema Brnardić i Aleksandra Macut ali uz odlične borbe nisu uspjeli doći do plsmana. 
U nedjelju na Juniorskom Prvenstvu Hrvatske nastupilo je 5 natjecatelja iz Prane. Nikola Brnardić je superiorno izdominirao svoju kategoriju te sa 4 pobjede, osvojio treći uzastopni naslov prvaka Hrvatske, ujedno je u ukupnom poretu svih muških natjecatelja zauzeo 1. Mjesto sa 114 bodova. Brončanim odličjem okitila se je Gabrijela Fehervari kojoj je ovo prvo juniorsko prenstvo. Bez plasmana ostali su Tena Naglić, Sandro Tuškan i Ivan Klarić unatoč odličnom nastupu.
Treneri su izuzetno zadovoljni i ponosni na svoje natjecatelje koji pokazali veliku sportsku borbenost i duh.

%d bloggers like this: