Prana peta u muškoj konkurnciji na Čigri

Pet medalja za Pranu
U subotu, 28. 3. u Podsusedu, održan je Čigra open turnir na kojem je sudjelovalo 595 natjecatelja iz 50 klubova i tri države.
Naš klub je nastupio sa samo sedam natjecatelja ali su ostvareni zapaženi rezultati te se je klub rangirao na na 5. mjestu u muškoj konkurenciji mlađih kadeta, kadeta i juniora.
Prvo mjesto osvojio je kadet Karlo Maletić u kategoriji do 57 kg kojem je ovo prva borba u kategoriji kadeta te je nevjerovatnim preokretom rezultata u prvoj borbi pokazao svoju kvalitetu, srebro su osvojili mlađi kadet Sven Anić koji je u konkurenciji do 30 kg sa tri dobivene borbe pokazao svoju kvalitetu, Mario Mutak u kategoriji juniora do 45 kg. Prvi nastup u kategoriji limača do 24 kg obilježio je i Ivor Anić koji je VELIKIM SRCEM došao do srebra sa jednom dobivenom borbom.Broncu je osvojio junior Luka Mutak u kategoriji do 55 kg. Mlađi kadet do 33 kg, Mauro Bauer pobjedio je prvu borbu u kategoriji od 15 natjecatelja i nesretno izgubio u drugoj ali je pokazao lice pravog borca.Također drugi nastup kao natjecatelj imao je i naš mlađi kadet do 27 kg, Josip Šeketa koji je u prvoj borbi izgubio.
VELIKE ČESTITKE SVIM BORCIMA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: